|
DeAr-X
|
 |
« : Mayıs 21, 2008, 12:48:28 ÖÖ » |
|
herkes okulunu buraya yazsın bilgisini burada paylaşsınn
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
GENERAL
|
 |
« Yanıtla #1 : Mayıs 25, 2008, 10:55:05 ÖS » |
|
bizde varız ünili gençlikten  :D:D:D
|
|
|
|
|
|
Sana senden gelir bir işte 'dâd' lâzımsa Zaferden ümidin kes gayriden imdad lâzımsa. Yüksel ki yerin bu yer değildir; Dünyaya gelmek hüner değildir. Bize gayret yaraşır, merhamet Allah'ındır. Hükmü ati ne fakirin, ne de şeyhin şahındır
|
|
|
|
DeAr-X
|
 |
« Yanıtla #2 : Mayıs 26, 2008, 12:27:33 ÖÖ » |
|
tamam da üniversitenin isminee 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
GENERAL
|
 |
« Yanıtla #3 : Mayıs 27, 2008, 06:57:44 ÖS » |
|
unutmuşum yazmayı :d anadolu üniversitesi işletme fakültesi işletme bölümü 3 sınıf ögrencisiyim:d
|
|
|
|
|
|
Sana senden gelir bir işte 'dâd' lâzımsa Zaferden ümidin kes gayriden imdad lâzımsa. Yüksel ki yerin bu yer değildir; Dünyaya gelmek hüner değildir. Bize gayret yaraşır, merhamet Allah'ındır. Hükmü ati ne fakirin, ne de şeyhin şahındır
|
|
|
orhangazi
Newbie
|
 |
« Yanıtla #4 : Haziran 25, 2008, 02:32:00 ÖÖ » |
|
Ege üniversitesi 2. sınıf matematik bölümü. Epeydir kimse konu atmamış buraya .......ZzZzZzZzZzZzzzzzzz
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
DeAr-X
|
 |
« Yanıtla #5 : Haziran 25, 2008, 09:29:06 ÖS » |
|
yaa orhan üniversite mezunu yok sanırım sitedee
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
esrax
|
 |
« Yanıtla #6 : Temmuz 04, 2008, 01:10:13 ÖÖ » |
|
ankara gazi üni. muh. bölümü
|
|
|
|
|
|
   بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم Sevgili Allah'ımız Buyuruyor (c.c) [1] Ben İlmi Açlığın içerisine koydum, İnsanlar onu Toklukta arıyorlar. Ben Zenginligi Kanaatin içerisine koydum, İnsanlar onu Dünya malında arıyorlar. Ben İzzet ve Şerefi Kulluğun içerisine koydum, İnsanlar onu Makamda, Mevkide ve İdarecilerin Kapısında arıyorlar. Ben Lezzeti zevki ve rahatı Cennetin içerisine Koydum. İnsanlar onu Dünyada Arıyorlar." [2] (Hadis-i Kudsi)
|
|
|
|
GENERAL
|
 |
« Yanıtla #7 : Temmuz 05, 2008, 04:33:55 ÖS » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ece
Newbie
|
 |
« Yanıtla #8 : Temmuz 14, 2008, 02:22:52 ÖS » |
|
selçuk üniversitesi bilgisayar programcılıgı 2.sınıf bitirdim.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
RAP_35.1/2
Jr. Member

|
 |
« Yanıtla #9 : Temmuz 17, 2008, 11:49:11 ÖÖ » |
|
ANADOLU ÜNİVERSİTESİ DIŞ TİCARET 1 İNCİ SINIF ÖĞRENCİSİYİM 8 TANE DERSİM VAR 7 Sİ ZAYIF AMA YİNEDE MUTLU VE GURURLUYUM
|
|
|
|
|
|
feri kaçmış iki göz birbirine sarılmış iki titrek dudaktan ibaret suratın yardım çağır kurtarır bedeni elbet birileri yar.
|
|
|
|
GENERAL
|
 |
« Yanıtla #10 : Temmuz 22, 2008, 01:45:16 ÖÖ » |
|
selçuk üniversitesi bilgisayar programcılıgı 2.sınıf bitirdim.
başarılar güsel üni..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
GENERAL
|
 |
« Yanıtla #11 : Temmuz 22, 2008, 01:46:54 ÖÖ » |
|
ANADOLU ÜNİVERSİTESİ DIŞ TİCARET 1 İNCİ SINIF ÖĞRENCİSİYİM 8 TANE DERSİM VAR 7 Sİ ZAYIF AMA YİNEDE MUTLU VE GURURLUYUM mutlu olman çok güsel sana da başarılar dilerimde çalışıyomusun yoksa 7 ders zayıf neyse başarılar
|
|
|
|
|
|
|
|
|
RAP_35.1/2
Jr. Member

|
 |
« Yanıtla #12 : Ağustos 04, 2008, 02:08:31 ÖS » |
|
ANADOLU ÜNİVERSİTESİ DIŞ TİCARET 1 İNCİ SINIF ÖĞRENCİSİYİM 8 TANE DERSİM VAR 7 Sİ ZAYIF AMA YİNEDE MUTLU VE GURURLUYUM mutlu olman çok güsel sana da başarılar dilerimde çalışıyomusun yoksa 7 ders zayıf neyse başarılar EVET ÇALIŞIYORUM 7 ZAYIF VAR AMA SINIFI GEÇERİM UMARIM
|
|
|
|
|
|
feri kaçmış iki göz birbirine sarılmış iki titrek dudaktan ibaret suratın yardım çağır kurtarır bedeni elbet birileri yar.
|
|
|
|
DeAr-X
|
 |
« Yanıtla #13 : Ağustos 10, 2008, 11:43:29 ÖS » |
|
inşallah geçersinizz gerçi açık ögretim zor ssanırım mutlaka kalan oluyorr
|
|
|
|
|
|
|
|
|
özeltim20
Newbie
|
 |
« Yanıtla #14 : Ağustos 23, 2008, 09:40:11 ÖS » |
|
inşallah ben de pamukkale üniversitesinden mezun olacam 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
DeAr-X
|
 |
« Yanıtla #15 : Ağustos 23, 2008, 11:56:10 ÖS » |
|
özeltim bitiremedin mi sen kızz 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
GENERAL
|
 |
« Yanıtla #16 : Ekim 07, 2008, 03:32:22 ÖS » |
|
ZUHAHHAHAH 4 SINIFA GEÇTİM 71.5 ORTALAMAYLA BU HIZLA GİDERSEM YEMİNLİ MALİ MÜŞAVİR BİLE OLURUM
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
DeAr-X
|
 |
« Yanıtla #17 : Kasım 30, 2008, 01:14:40 ÖÖ » |
|
bizide yanına çırak alırsın artıkkk  :D:d
|
|
|
|
|
|
|
|
|
guneyozcetin
Önce VATAN
Global Moderator
Sr. Member

Önce VATAN
|
 |
« Yanıtla #18 : Mayıs 04, 2009, 10:35:34 ÖÖ » |
|
Isparta SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ----) DIŞ TİCARET reklama gerek yok 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
GENERAL
|
 |
« Yanıtla #19 : Eylül 09, 2009, 08:54:54 ÖÖ » |
|
yaa orhan üniversite mezunu yok sanırım sitedee
artık var ya ben  :D:D:D
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|